Статті

14 Червня, 14:10
Інвестиційна привабливість свинарства з 2019 року підвищиться Таку думку висловлюють в Центрі підвищення ефективності в тваринництві. Зокрема, генеральний директор Центру Микола Бабенко зазначив: "Собівартість виробництва курятини в Україні та Бразилії найнижча в світі - 0,65€ за кг. Собівартість свиней в Україні можна знизити до 0,5€/кг. Ціна на свинину на даний час вища за курятину, а до кінця...
13 Травня, 15:24
Цієї весни стрімко подорожчали овочі, що стало приводом для численних жартів у соцмережах: українці жартували, що продукти можна дарувати близьким як цінні подарунки. Ціни на деякі овочі злетіли так високо, що навіть встигли встановити рекорди. Так, вартість одного кілограма білокачанної капусти врожаю 2018 року в квітні сягала 27 гривень за кілограм — це втричі дорожче, ніж цей овоч коштував в...
6 Травня, 12:19
  Споживання м'яса та зокрема свинини в Україні залишається нижчим від раціональних норм, розрахованих Міністерством охорони здоров’я України.  За інформацією Центру підвищення ефективності в тваринництві із посиланням на дані Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), у 2018 році українці споживали лише 45 кг м’яса на душу населення в рік при раціонально рекомендованій нормі 80...
Хочете бути в курсі останніх новин Української аграрної асоціації?
Підпишіться на оновлення: